kawan kawan

Tuesday, January 18, 2011

2011Revolution

Assalamuailaikum..mari menebas lalang~ zrasss2..hahaha.

lame x hapdate blog.. macam tajuk kat atas, tujuan aku update blog ni ialah sebagai mendedahkan plan aku yang dipanggil “2011Revolution”... ape ni? Hahaha..name je gempak. Padahal nak cerita azam 2011 je pun. Walaupun da terlajak dekat setengah bulan. Tp atas dasar “ape aku kesah” aku nak wat gak post ni. At least sebagai ingatan kepada diri sendiri ataupun bole jadi modal untuk rakan2 menganjeng apabila xtercapai
ok. 
Drum rolls~ kite mulekan..
No 1: love
I never talk about this bullshit again. Tu je..no comment..at least ntuk sem ni..sem depan len cter..ha3

No 2: Banyak mendegar dari berkata
Azam yang xpernah tercapai.. orang kate mulut aku jahat..xpe la..sem ni aku nak cuba jadi pendiam..or kool ala2 macam aku yang dulu..sbb orang kate salah satu source dosa yang besar kat manusia ni dari lidah kan..so, ape tunggu lagi Faiz, Sila jaga mulut anda.. Dulu cikgu aku pernah cakap, kita manusia diberi 2 telinga dan satu mulut sbb tuhan suruh kita banyak mendengar dari berkata.

No 3: Perjuangkan satu isu
Ak ade satu isu tersembunyi untuk diperjuangkan..ha3..kite tunggu dan lihat. Untuk pertama kalinya aku nak gunakan ke”laser”an mulut aku ntuk something. Ak nak perjuangkan isu ni sampai ade pihak yang ak panas.ha3

No 4: http://ziaf.net
Ini mega project aku untuk 2011, ak nak kumpul dalam 4 atau 5 org blogger tegar sebagai dalam project ni. Ak baru dapat 2. Org len macam x sanggup je.xpe2..berkat kesabaran.ha3. aku rase projek portal ini mungkin berat sket since aku da tercampak ke dalam neraka dunia (disclaimer: ini ayat mok, aku tulis je). Tp xpe..demi minat aku dalam web designer.

No 5: errrr...cukup a 4 dulu..nnt ak update la..tggu mimpi dapat idea ape.ha3


2 comments:

  1. azam yang agak bagus!! :) keep it up man!

    ReplyDelete
  2. aku suka yg no 1.. aku pun sama.. yeeaahhh!!!

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...